Functionaliteit

Multi user facturatie, uren en ritten registratie applicatie voor ZZP en MKB. Scheiding voor het boeken van uren/ritten van werknemers en offertes/contracten/artikelen/facturatie voor werkgevers. Fully responsive web applicatie dus ideaal voor op mobiele devices, de standaard browser is voldoende. Gemaakt door ondernemers voor ondernemers. Geen excuus meer voor missende registratie van uren/ritten van medewerkers waardoor facturatie en administratie stuk makkelijker en leuker wordt, ook voor de boekhouder!

Enkele voordelen van Pro-Facturen:

– HTML5 Interface welke op ieder apparaat werkt en sneller dan vorige generatie
– Uren regstratie met meerdere werknemers per contract
– Ritten registratie meerdere werknemers per voertuig
– Artikelen beheer
– Offerte en contract proces
– Meerdere tariefpercentages per contract en urenregistratie voor overwerk of standby
– Meerdere BTW tarieven per factuur mogelijk
– Multi user
– Vast bedrag per maand per onderneming op basis van hoeveelheid werknemers, geen beperkingen op basis van facturen of andere zaken

klik op een afbeelding voor een grotere weergave

Dashboard

Dit is het initiele scherm voor een werkgever zodra deze inlogt. In het dashboard zijn de enkele key indicatoren opgenomen welke een beeld vormen van de openstaande zaken.
dashboard1

Offerte

Aanmaken van offertes conform juridische richtlijnen en de mogelijkheid deze direct vanuit het systeem te emailen naar de klant of uit te printen.
offerte1

Contract

Goedgekeurde offertes worden omgezet in contracten, hieraan kunnen medewerkers worden gekoppeld voor de uren registratie. Wederom kan het contract gemaild of uitgeprint worden.
contracten1

Artikelen

Artikelen of diensten kunnen worden aangemaakt en beheerd, per artikel of dienst is het mogelijk om een apart BTW tarief te hanteren.
artikelen1

Facturen

Factureren op basis van contracten, hierbij kan een periode worden opgegeven waarbij alle geboekte uren worden gecalculeerd van iedere werknemer welke uren heeft geboekt op dit contract. Er kunnen op de factuur nog extra artikelen worden opgevoerd of er kan worden gekozen om een factuur te maken op basis van alleen artikelen.
facturen1

Klanten

Een overzicht van klanten en overzichten welke bij de klanten horen.
klanten1

Instellingen

Instellingen zoals de bedrijfnaam, adres gegevens, bankrekening, logo etc. kunnen hier worden aangepast. In de instellingen kunnen de verschillende werknemers en voertuigen worden opgevoerd.
instellingen1

Urenregistratie

Gebruikers welke gekoppeld zijn aan een contract kunnen de uren direct boeken op dit contract, eveneens kunnen zij per contract een urenstaat genereren voor de klant.
urenregistratie1

Rittenregistratie

Rittenregistratie voor medewerkers deze hebben de keuze uit voertuigen uit uw wagenpark
rittenregistratie1

Overzichten


 

Prijzen

Contracten zijn per kalender maand opzegbaar
Alle prijzen zijn exclusief BTW

Pro-Facturen bevindt zich nu in een PILOT fase waarbij er geen kosten worden doorgerekend. U kunt gedurende deze periode een gratis account aanvragen door een mail te sturen naar info@pro-facturen.nl
On Premise/Whitelabeling bieden wij vanwege de PILOT nog niet aan.

ZZP Online:
2,50 Eur per maand, eerste 2 maanden gratis
MKB tot 10 werknemers Online:
5,00 Eur per maand, eerste 2 maanden gratis
MKB tot 25 werknemers Online:
25,00 Eur per maand, eerste 2 maanden gratis
MKB tot 100 werknemers Online:
100,00 Eur per maand, eerste 2 maanden gratis
On premise/whitelabel:
500,00 Eur per maand